Boeken

 

 

 

IMG_9329 Take away Kim

Als Monica de knappe Henri ontmoet, kan ze amper geloven dat hij interesse in haar toont. Negentien jaren van tanden bijten en binnen blijven zitten erop. Eindelijk kan haar leven beginnen. Ze laat zich door hem tot Kim omdopen als statement van deze nieuwe start.

Henri komt echter met een uitdaging: hij houdt van vrouwen zoals van Kim van chocola. Kim gaat creatief de strijd aan en haalt alles uit de kast om haar adonis te blijven boeien. Als ze na vijftien jaren de jacht op Henri’s liefde en erkenning opgeeft, neemt hun verhaal een tragische wending.

Ambilicious – ISBN 978 94 925 51 19 1 – €19,95 – Paperback

 
In bed met boeddha

 

 

IN BED MET BOEDDHA
Fanny en Noah reizen dolverliefd naar Frankrijk voor een bruiloft. Maar hun eerste uitstap samen loopt fout af. Zonder afscheid vertrekt de cameraman op reportage naar noord India. Tot alles bereid om de prille relatie te redden, vliegt de Antwerpse fashionista haar lief achterna.

Onder de vleugels van een knotsgek reisgezelschap begint Fanny, flink afgeleid door de knappe lokale gids, aan een amoureuze achtervolgingstocht door de Himalaya. Tijdens de dagelijkse meditaties fantaseert Fanny er lustig op los over de sexy kant van het leven. De geest van Boeddha zit haar echter op de hielen. De ontdekking van een mysterieuze mandala in het hart van het gebergte, verandert Expeditie Noah in een zoektocht naar het mythische koninkrijk Shambhala. Een avontuur dat Fanny van haar hakken blaast en ongeziene hoogtes doet bereiken.

Manteau – ISBN 978 90 223 28 47 7 – €19,95 – Paperback

 

De vrouw die een stad kan verlichten.

 

 

 

DE VROUW DIE EEN STAD KAN VERLICHTEN
Fashionista Fanny Hemelrijck is bezeten van maar één ding: haar eigen vintagewinkeltje openen in hartje Antwerpen. Als die droom werkelijkheid wordt, blijkt het algauw een parcours vol boobytraps. Om haar zaak in de kijker te zetten, schrijft Fanny zich samen met haar Limburgse vriendin Suzanne in voor een nieuw realityprogramma: Beauty Express.

Een gratis reclamestunt met niets te verliezen en alles te winnen, denken ze. Maar dat is buiten het gezichtsverlies gerekend dat hun te wachten staat. Onvoorbereid beginnen ze aan een helse tocht door de wereld van media en televisie, tot hun niets anders rest dan elegant afgaan op hoge hakken. Dapper banen ze zich een weg door de jungle van uiterlijk vertoon. Een weg die hen uiteindelijk leidt naar nieuw geluk.

Manteau – ISBN 978 90 223 27 65 4 – €19,95 – Paperback

 

Pelgrimstocht op hoge hakken.

 

 

 

PELGRIMSTOCHT OP HOGE HAKKEN
Voor de ietwat naïeve fashionista Fanny Hemelrijck is haar werkloosheid eerder een zegen dan een vloek. Druk-druk-druk bezig met uiterlijkheden slaagt ze er elke maand amper in haar stempelkaart op tijd binnen te brengen.

Met haar vriend, een computernerd die ze gerestyled heeft tot een knappe kopie van Johnny Depp, leidt ze al shoppend een luxeleventje in Antwerpen. Tot het arbeidsbureau aan haar modieuze mouwen komt trekken.

Fanny moet óf gaan werken, óf een heroriënteringscursus volgen.
Maar ze wil haar eigen weg vinden en praat zichzelf impulsief een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela aan. Op hoge hakken, uiteraard. Het begin van een even hilarisch als hachelijk avontuur.

Manteau – ISBN 978 90 223 26 65 7 – € 19,95 – Paperback

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s